Моя думка про новинний портал IZUM

Tämä on testialue. Voit joko poistaa tämän tai muokata asetuksia hallintapaneelissa.

Моя думка про новинний портал IZUM

ViestiKirjoittaja Izyamcok » 18.03.2026 13:20

Вирішив глянути, що ховається за адресою https://izum.ua/. Назва привернула увагу, але було незрозуміло, що побачу. Як виявилося, що це блог із добіркою матеріалів на різні теми — від кулінарії до медицини й тваринництва.

Про що сайт

Головна сторінка — як мікс із усього корисного. Ось лише кілька прикладів статей:

- термін вагітності корови (пояснення з цифрами);

- скільки грамів крохмалю в столовій ложці;

- правила вживання борсукового жиру;

- з яких місяців діти сидять;

- скільки коштує паспорт в Україні у 2026 році;

- секрети приготування хрусткої капусти.

Крім того, публікуються матеріали про дати свят (наприклад, День Катерини), формули з геометрії, розцінки в лікарнях тощо.

Найцікавіше

Тут немає вузької спеціалізації. Реально знайти відповіді на конкретні побутові питання. Зокрема, я хотів дізнатися, скільки дійсне направлення від сімейного лікаря, — там була окрема публікація з роз'ясненнями згідно з нормами. Також взяв до уваги спосіб приготування.

Корисний сайт, який варто зберегти в закладках. Непоганий варіант, коли треба швидко знайти пояснення або роз'яснення для побутових ситуацій — у всьому діапазоні — від сільського господарства до кулінарії.
Izyamcok

Paluu Ensimmäinen alueeni