Як я опанувала мистецтво ліплення хінкалі

Tämä on testialue. Voit joko poistaa tämän tai muokata asetuksia hallintapaneelissa.

Як я опанувала мистецтво ліплення хінкалі

ViestiKirjoittaja CarmenVek » 15.03.2026 11:09

Все почалося з того, що в одному затишному дворику нашого міста я вперше скуштувала справжні хінкалі. Тонке тісто, соковита начинка — це було справжнє відкриття. Вдома я загорілась ідеєю, що обов'язково навчуся робити їх удома.

Спочатку все йшло не дуже вдало. Тісто виходило занадто товстим, хінкалі були негарними, а той самий сік — геть витікав. Я передивлялася безліч відео, але чогось не вистачало. Тоді я згадала про поради професіоналів і знайшла чудовий ресурс https://panmaister.khmelnytskyi.ua/, де прочитала корисні поради щодо замісу тіста та ліплення.

Натхненна новими ідеями, я знову спробувала ще раз. Тісто було ідеальним, м'ясо — запашним, а замість звичайного защіпування я вперше зробила правильний "хвостик" з багатьма складочками. І ось воно, диво! Перша ж хінкалі, яку я відправила до рота, виявилася ідеальною — з запашним бульйоном, що так смакує. З того часу мої рідні замовляють тільки хінкалі, ніж інші страви, і я з задоволенням готую для них цією маленькою грузинською радістю.
CarmenVek

Paluu Ensimmäinen alueeni